Packar upp och packar ner, och packar sig iväg.



Här kommer en liten teaser från Portugallienresan. Kom hem i natt och i detta nu skriver jag från x2000 på väg mot Skånelandet. Har hunnit så långt som till Linköping. Jag och Milkovich har bara köpt en enkel resa, men vi ämnar ta oss tillbaka till huvudstaden i slutet på veckan.

En mer fullständig rapport från Portugal-turneringen kommer snart. Allt har hur som helst varit mest solsken, både fysiskt och psykiskt.

KRAM

PS. Ny somrig poesie att sola sig i på;
http://poesie.blogg.se/



So long!

Klipporna i Hellas

Har haft en skön söndag. Hängt på söder med en av finbröderna. Fikat i gräset och pratat om livet. Sedan bar det av hemåt för att packa kappsäcken. I morgon flyger jag och Milko mot Portugallien. Första stoppet blir Lisboa, där vi kommer att synas fram till fredag. Sen får vi se. Men nu är det på andra sidan midnatt och vännen Lotus fyller år. Massor med grattis och välgång till henne.

Kramar!

Elvy fyller år!



Idag fyller världens finaste hund 10 bast. Elvis Liberache firar uppe i Hälsingeskogarna, medan jag packar rosa resväskan inför Portugallien. Känns trist att inte vara där, men jag tänkte åka upp i augusti och kramas med min hund.



Det närmar sig i regnet...

Regnet har fallit från himlen precis hela dagen, och tydligen i natt också. I mördartrappan mötte jag en liten, liten fågel. Halva var borta. Är kameran på långlagning för man använda sin crappiga mobildito...




Bara en dag kvar att jobba! Bara en dag kvar att hinna få passet på!


Bekymmer å besvär.

Igår upptäckte jag av en slump att mitt pass gick ut i april. Dessutom äger jag ingen annan identifikationshandling. Bomber och granater, hur ska det gå. På måndag morgon åker jag och Milko till Portugallien! Visst kan man fixa sig ett svinigt dyrt provisoriskt pass av gränspolisen på flygplatsen, men frågan är om det är möjligt när jag inte äger något leg? Håller tummarna för att mitt pass hinner bli klart till dess. Dramatiskt har det iallafall varit med gråt och tandagnisslan samt en snäll bror.

Men nu ska jag inte grotta in mig i det. Får tro att allt ordnar sig. Annars har Milko börjat snickra på en trojansk häst som hon ska smuggla in mig i landet med.


Jag försmäktar.

Detta kommer att bli arbetsveckan som gud glömde. Dagar som sirap fulla av tråk, blä. Men nu är den längsta dagen avklarad. I morgon har jag äran att få vara på jobbet 06.15, får man egentligen börja så tidigt? Gick hem för att rensa ur garderober, ungefär lika trist. Jag är inte gjord för slit och tristess.

Tackolov att det låg två fina brev på den oranga hallmattan! Tusen tack Loi och Lotus! Och nu i kvällningen har jag och Milko bokat hotell i Lisboa. Så nu har vi någonstans att bo i början av årets Portugallien-äventyr. Jag har även lyssnat på Depeche Modes senaste. Den är tyvärr verkligen inte bra.

Lämnar er med en riktigt bra Depeche-låt istället. Kram!


Sexigt.

Nu är det endast sex arbetsdagar kvar till den ytterst efterlängtade semestern. Idag har jag diskat legobitar i diskmaskin och skurat torkskåp samt vaktat sjövilda barn.

B1: "Superman är större än en sked."
B2: "Jomen det är han ju."

Sen gick jag hem och drack te. Det känns verkligen som om alla andra i hela världen är lediga utom jag. Hundarna stack till landet på obestämd tid ikväll, jag hoppas jag kan åka upp en sväng till i sommar.

Fast jag smet faktiskt ner på stan och handlade lite på rean... Tänk vad mycket fint som finns, synd att jag inte är rik.                 



Djurens rättigheter.