Mitt hjärta går sönder.

Nu skriver jag det jag aldrig ville skriva. Nu skriver jag att min finaste, tappraste Elvis somnade in tidigt på lucias morgon. Elvis var min hund, min son och min sol. Han var den som visste alla hemligheterna och jag älskade honom så.

Vackraste, vackraste Elvis värmer sig vid brasan, oktober 2009.


Eureka, mitt bredband fungerar igen!!! (?)

Bara så ni vet så är jag tillbaka...

Mauerpark und Morgenrot.

Idag har vi käkat brunch på kära Im Nu. På väg till marknaden i Mauerpark fyndade jag en kräkrosa draperad blåsa för 45 euro. Den kommer att bli min kommande festblåsa. På loppmarknaden handlade jag inget, tyvärr tyvärr. Därefter blev det finfint häng på fina puben Morgenrot där jag och Lotus blev lagom eftermiddagspåstrukna.

Numera packar vi ihop oss för att ha kvällen fri för Luciamarknad på Kulturbräurei och middag samman med vänner. Känner mig vemodig när jag tänker på hemvändandet.


Och poeisin blomstrar förstås! Kolla bara;

http://poesie.blogg.se/

Tarte und vernissage.

Prenzlauerberg fortsätter att vara krispigt kyligt, men utanför de frostiga ateljéfönstrena skymtar solen. Igår åt vi tårtor och drack sekt på ett tjusigt kondis som hette Anna Blume. Sen besökte vi fina bokaffärer och jag köpte en julklapp till farsan på en engelsk bokaffär. Därefter blev det en gedigen vernissagerunda i Västberlin. Fyra utställningar med tillhörande vin (och pretzel!) avverkade vi. Dock var människorna mer imponerande och spännande att iaktta än konsten. Men det var gott nog. Idag fortsätter vi med sexscener och sen blir det textvirkning i Kreutzberg gott folk.

Bastuklubb och Berlinerhäng

Sitter här i ateljén och är lagom lunchpåstruken. Vi har sippat rosévin och skrivit om sex, jag och Lotus. Dessförinnan åt vi långfrulle på Im Nu tillsammans med ett par Lotusvänner som också är här i staden. Igår var det middag i dojon. Maestro lagade sin paradrätt och vi hade finbesök. Jag blev trött efter allt bastande och knoppade vid elva. Men ett par andra (med Lotus i spetsen) begav sig på klubb ihop med Pete Doherty. Nu ska jag vända på orden och skruva åt Man måste mötas ett par varv så att den gör mer ont.

Auf Wiedersehen!

Guten Abend.

Nu är jag och Lotus i Berlin och har det hur bra som helst. Det är kallt och krispigt ute, men i ateljén har vi det cozy. Har hunnit äta frulle på favvostället, och dragit en repa på stan. Jag har köpt massor av vykort, men tyvärr glömde jag adresserna hemma. Sms:a om ni vill ha ett kort härifrån. Till lunch blev det bästa pizzan, och nu ska vi båda två läsa Lois engelska text. Spännande.

K R A M

PS. Jag gick på julmarknaden och sen drack jag en massa vin med Milko. Men tentan blev klar ändå.