Den bästa Björken

När jag var yngre ville jag se ut som Björk ibland. Inte som lövträdet utan som den isländska vackra sångerskan. Hon har något skirt och trolsk över sig som jag saknar. Nu har den begåvade människan dessutom gått och fått årets Polarpris. Min bror var där, själv fick jag kika på youtube;

Det är dags för Game Girl.

Min rara och kluriga vän Sara har kommit ut med ännu en bok. Check it out och köp den med fördel på adlibris till den facila summan av 99 pix; Gamegirl av Sara Starkström
Game Girl är en praktisk raggningshandbok för singeltjejer. Boken är fullmatad med utmaningar och tips på hur du ska träffa alltifrån ett hångel till kärleken i ditt liv. Jag kan sätta pengar på att den funkar även för snubbar. Författaren delar dessutom med sig av sitt eget liv på ett humoristiskt och smittande vis och det ska finnas plats för egna anteckningar. Jag ska utmana mig med Game Girl, hänger du på? 



Tillbaka i storstan.

Å vad jag har haft det härligt i Hälsinglandet. Det var sannerligen värt de något dyra tågbiljetterna samt den korta tiden jag tillbringade där uppe. Nu är jag hemmavid igen, vederkvickad och påfylld av hundarnas kärlek samt familjeliv. Hann med att storshoppa på loppisen och åka på utflykt till ett utkiksberg bland mycket annat.
Ängla-Elvis grav i skymningen.
Man vågar nästan inte väcka lilla Lilly som snott ens kudde...
Utflykt till utkiksberget.

Jag och alla hundarna...

Jag packar inför Hälsinglandet och längtar efter att leva i symbios med mina finaste hundar. Alla tre på sätt och vis för älskade Elvan ligger som bekant begravd där uppe. Han vilar med sin favvo kanin och har vackra stenar och en prunkande vit ros att hänga med om han känner sig ensam. Moderskeppet och faderskapet har dessutom inhandlat en lykta som lyser under de mörka kvällarna. Ibland gör det ont, men samtidigt är han ju min skatt. Och jag skulle aldrig aldrig velat vara utan honom.


She is really back!


I´m back!

Man skulle kunna tro att jag varit på världens längsta semester. Men icke. Däremot har jag likt Hamlet vägt bloggen i min utsträckta hand och liksom den danske prinsen funderat över existens. Närmare bestämt denna bloggs... Efter påtryckningar av Loi, Hans Kunglig Höghet Prins Daniel av Sverige samt Spindelmannen himself bestämde jag mig dock för lite hjärt- och lungräddning. Och se annalivet-bloggen blomstrar igen. Inom kort kommer bildbevis från mitt stora feta grekiska semesteräventyr samt senaste nytt om poesin i mitt liv. Det rör på sig.
Puss!
Ps. Sommarens serie! Harpers Island. Jag vill bara ha mer.