Asplöv

Jag är livrädd. Jag har bett om hjälp. Jag är helt kass på att be om hjälp.



Därför är det så nyttigt för mig detta. Jag har skickat iväg mitt Diktprojekt till en massa människor och bett dem om översättningshjälp. Det är superläskigt. Tänk om ingen vill hjälpa mig? Just nu tror jag att det är så. Men jag får intala mig att jag måste våga pröva iallafall. Tre personer har sagt att de ska försöka. Förut sa de det iallafall. Jag återkommer och berättar om vad som händer. Hjälp!






 


http://poesie.blogg.se/

Jag var på bröllop i helgen. Jätteroligt, jätteromantiskt. De som gifte sig hade varit ett par i tjugotvå år, det ni. Festen var såklart bäst. Jag hamnade mellan två snubbar med samma namn, men de visade sig vara som natt och dag. En dryg och en varm. Den varma var dessutom otroligt tjusig. Men han hade kille visade det sig. Fast kanske har jag fått en ny vän?

Nu finns det äntligen ny poesie att spisa för alla poetiska själar. Kila bums till
http://poesie.blogg.se/. Läs och tyck till.


Sånt som rör sig.

Nyss hemkommen från en fin kväll på söder. Elsie bjöd ut fattiga mig. Sånt är kärlek banne mig. Många djupa och ytliga samtal. Märkvärdig öl, alldeles för söt. Men flaskorna var snygga och killarna brevid drack samma. Kanske var även de snygga. Vi försökte lite iallafall.

Lotus, Lotus. Skickar kärlek, kraft och kramar till dig, mamman och Tallingaz...



Ekbacken i Svanberga i helgen

Det ofattbara.

Hela tiden tänker jag på Lotus. Hennes älskade mamma gick bort i går. Det är så ofattbart och så sorgligt att det nästan inte går att skriva. När jag frågade Lotus om det fanns något jag kunde göra, så sa hon; Skriv ett brev till mig. Jag har skrivit två hittills. Men orden räcker inte. Breven blir så små så små och futtiga. Allt annat försvinner i jämförelse med detta.



från skyttegraven

Fortfarande förkyld. Jag är ju en sån där som aldrig blir sjuk. Sjukdomarna bryter inte ut i full blom, utan ligger och ruvar. Nog jobbigt. Kan gå och längta efter en lagom sjukdom. Sängläge med glass, godis, sömn och film i en vecka. Wow liksom. Hoppade iallafall av kören i kväll. Köpte B&J-glass och vilade ut med svt på nätet.

Jag längtar efter min dator. Nu har den varit paj i två veckor. Saknar musiken, filmerna, projekten, poesin. Vi hade Smörgåsträff i veckan. Jag presenterade mitt Berlinprojekt, tanken kring det. Nu saknas bara dikten. Den jag ska utgå ifrån. Har filat på några små, men de är nog inte tillräckligt brinnande. Dock brinner det lite i knutarna. I will be back!


Tröstegodis

Vilken tur att inte allt är måndag. Vilken tur att det finns vacker tröstande poesie att insupa. Läs, reagera, kommentera här gott folk;

http://poesie.blogg.se/


Därefter är vi alla värda lite fin musik;

Hello Saferide - Anna

Sorry, men denna dator uppför sig inte som min. Alla länkar till era fina bloggar är till på köpet mystiskt osynliga. Men jag har inte glömt er, promise.


Måndag hela veckan?

Har haft en riktig måndag. Jag har ofta riktiga måndagar. Arbetsamma, griniga, trötta och trista. Men proffs som man är så bet jag hårt ihop. Tackade till och med nej till gratisteater, enkom för att kunna träna med en kompis. Säsongens första pass, jojomen. Det var ruskigt vilken kass form jag var i. Dessutom hade min galna kompis hittat på att vi skulle köra dubbla pass. Så efter medelpasset steppade vi in på ett konstigt corepass. Tackolov smet vi ut efter halva. Man kan sammanfatta min insatts på coren som fiasko. Bättre flyt nästa gång. På bussen hem började min näsa rinna rätt frekvent.

Råkade slå sönder min ärvda pepparkvarn. Tror det är morfar som håvat in den i korsordsvinst. Dessutom slog pepparkvarnen mig lite på munnen, när den rasade ner högt ifrån en hylla. Jag är less på mitt trånga kök. Jag är less på min lilla lägenhet. Jag är less på att vänta på vad som ska hända med renovering och köp.

Sen funderar jag en hel del på min stundande högtidsdag. Fyller ju jämnt om en dryg månad. Önskar jag hade en stor luftig lya, och att jag var en fullfjädrad, rik festfixare. Men det är som Brasse brukar gapa; till Magnus och Eva; "Fel, fel, fel." Nån som har en häftig idé? Alla tips mottages tacksamt.

Back to the future

Goda nyheter. Jag har inte dött, om ni trodde det. Däremot har datorn min gjort det. Men nu är Yoko på service, och jag håller tummarna för att hon kan återupplivas. Under tiden har en söt vän lånat ut sin gamla. Startsidan är Bolibompa och bokstaven T strejkar, men jag är nöjd. Veckan utan dator var påver så inåt helvete. Somnade på tok för tidigt varje kväll.

Idag har jag badat mina fina hundar. En försenad sommartvagning kan man säga. Kollade också in den nya trappen som farsan och morbrorn byggde klart på föräldrahemmet, och åt äppelkaka och middag, innan jag susade hem till klippan med ersättningsbuss och tåg. En Berlinresa hann jag också handla. Känns fina fisken. Nu måste jag bara få ordning på dödenprojektet.

Lite fler hundbilder, sprillans färska faktiskt...



Elvis är kung över kullen




Världens bästa boys





 Elvis i full galopp


Hundhäng i Hälsingland



Det blir trångt i sängen...




Elvan kan inte få nog av ostmackor




Lilly luktar efter pudlarna




Lilly tror att han är en ko och betar gräs




Elvis spanar efter kottar




Utflykt i svampskogen




Elvan filosofierar i skogen



Elvan är ute och fingår




Hemfärd om en timme eller två. Lika bra att ta plats tycker limporna