radioskugga

Nu har jag kommit hem ifrån min lilla Portugalturné. Packade ur resväskan, gick på konsert, och packade bagen. Nu är jag i Hälsingland bland myggen och radioskuggan. Denna gång är det, trot eller ej, värsta solskenet. Är på bibblan och lånar deckare samt passar såklart på att nyttja deras internet.


kejsarinnan av portugallien

antligen ett litet livstecken fran mig i portugallien. har lever jag semesterlivets glada dagar och tanker nastan inte alls pa det dar hemma. vi far runt omkring, har val testat de flest fardmedel redan. efter att ha upptackt lissabon riktigt ordentligt tog oss farden ner till kusten. vi har avverkat faro, tavira, villa real de santa antonio, espana och nu ar vi och latar oss pa lagos. det ar en riktig turist- och partystad. fast vi trivs fint med att ha nara till strander. det varsta hittills har varit villa real. det ar ett stalle som ligger nara spanska gransen, och det lockade ju. med en lang bussresa i nacken och tunga bagage samt en faslig hunger lyckades vi ta in pa ett hotell i storleken av ett dockskap. rummet var pyttepyttigt och overbelamrat med porslinsfigurer och otympliga mobler. helt sjukt. dessutom bastuvarmt visade det sig. vi kastade oss pa farjan till spanien dar jag inom tva minuter hade inhandlat tva klanningar. det basta hittills har varit tavira. en charmig hala, som kallas algarves venedig eftersom en flod klyver stan i tva. minus med resan ar avsaknaden av balkonger, mataffarer. det basta ar solen, atlanten, det billiga vinet och friheten. laser bocker hela tiden och skriver brev. hoppas ni har det bra alla fina.

kram!

psst!

Det är jag igen. Glömde det absolut viktigaste. Ny poesie på bloggernas blogg; http://poesie.blogg.se
Denna gång ett poem som lyckas kombinera fart och fläkt med lång, lång väntan. Det ni.


Com licencia

Befinner mig i en härlig röra. Har börjat packa inför Portugal.

Hittills;
  • silverskor
  • sarong
  • bikini
  • neonrosa thights
  • sju par svarta trosor
  • en svart bh
  • tre pockets plus en turistguide
Kanske räcker det så? Jag har ju lovat mig själv dyrt och heligt att packa lätt som en plätt denna gång. Ska ta med tvättmedel och skölja upp. När man reser runt märker ju ingen (utom sällskapet) att man bär plaggen gång på gång.

I morgon ska jag dessutom äntligen lämna in Yoko (min laptop) på välbehövlig service.

Så vi får se när vi ses nästa gång. Förhoppningsvis kommer det rapport från Portugal. Man kan alltid skicka sms om man saknar mig för mycket. Hemma igen 26/7.

Slutligen vill jag passa på att hylla alla fina som fyller år medan jag är borta. Jag lovar att höja en margeritha eller två!
  • Elvis 9
  • Lotus 25
  • Mia 40
  • Cilla 42
Massor av jubel & ballonger och många långa kramar, samt såklart spänstig musik;
Até logo!






seg söndag

Sitter här och är sjukt godissugen. Hittade en nästan tom glassburk i frysen. Den hade blivit lite isig, men slank ner. Fast det kändes inte nog. Har haft en riktig söndag här. Tvättstugan, ätit rester och kollat film. Har även unnat mig att sova middag. Det sker sällan hos mig. Jag är mer typen som tar sovmorgon så fort jag kommer åt. Borde egentligen dammsuga, men tror att det blir mer film istället. Bara två dagar kvar att knega innan semestern. Känns helt rätt, men jag gissar att de där dagarna kommar att vara som sirap.

häxor å läxor

Jag har skickat dikter till en snubbe jag är mycket förtjust i. Konstigt, men en del i min läxa. Sen har jag ägnat mestadels av dagen till att rensa yoko, dvs min lilla laptop på saker och ting. Enligt ett meddelande är nämligen datorn helt överfull. Mycket märkligt. Sen promenixade jag och träffade Tiffany en sväng. Öl på Debaser innan semestern. Mycket prat om Paris och Portugal. Snart är det dags! Endast två dagar till att knega. Känns overkligt faktiskt.

Nu ska jag se film, så att lite mer minne kan frigöras från den här sura yoko ono. Det är faktiskt så att jag längtar en hel del efter efterföljaren...




(Cause I got too much life, Running through my veins, going to waste.)

allmänbildning



Barnet; "Är det här Elvis?"
Jag; "Nej, han heter Claes-Göran."
Barnet; "Men han låter som Elvis. Visst är det så att Elvis är kung över rocken rollen?"
Jag; "Jo, det kan man säga."
Barnet; "Är det här rocken roll?"
Jag; "Nej det kallas schlager."
Barnet; "Jaha."