Nu drar jag!

Nu tar jag och sticker till Ελλάδα, dvs Grekland. Jajamensan. Ska bara packa och få lite ordning. Hemma igen i slutet på månaden. Det ska bli så spännande. Först Thessaloniki, sen Kavala och slutligen lite around and about på Thassos. Men nu har jag inte tid att sitta här längre, jag har massor att göra på kort tid. Så nu önskar jag mig och Milko en riktigt härlig och skön resa.

Till minne.

I dag skulle min finaste Elvis fyllt elva år om han fått fortsätta leva. Men hans hjärta var för skört och cancern blev för svår. Jag saknar honom så det inte är klokt. Han är begravd i Hälsinglandet tillsammans med sin favoritkanin och en snuttefilt han hade som valp. Invid en vit ros vilar han där vid ängarna och alla hans favoritträd. Bilderna är ifrån augusti i fjol efter ett besök på Ulltuna veterinärsjukhus.

Hemmavid.

Min första semestervecka lackar mot sitt slut. Det har varit underbart soligt och varmt, men jag har varit ståndaktig och hållt mig mestadels inomhus. Där har det också varit hett. Puh. Men nu har jag iallafall målat om rummet i brutet vitt. Det ska matcha väggen jag senare ska tapetsera med en Josef Frank-tapet. Det blev så mycket färg över att jag funderar allvarligt på att måla om hallen. Men det blir en senare fråga. Nu har jag burit ner den rosa kofferten från vinden och är i packartagen inför Greece. Spännande, spännande. Jag och Milko drar till nya jaktmarker i år. Vi landar i Thessaloniki och tar oss därifrån vidare på äventyr.
Lite kuligt har jag faktiskt hunnit med i veckan. En smarrig hotellfrukost till exempel;

Semesterstädning

Sen sist har jag hunnit doppa mig en gång till. Jag ligger i detta år.
I dag var det första dagen på semestern. Solen sken och himlen var blå. Själv gick jag inte utanför dörren. Jo, jag kilade ner till tvättstugan. Har tillbringat dagen med att städa och feja. Tänk att det kan ta en hel dag att få ordning på en liten etta. Det gör det kan jag meddela, särskilt om man slarvstädat och knappt det på mycket länge. I morgon ska jag handla tapet, och kanske färg också. Det ska bli tjusigt här på klippan må ni tro.