Berlin-backlash.

Jag har varit i det wunderbara Berlin. Jag var där tillsammans med min Syster yster och vi passade på att fira hennes jämna födelsedag därnere. Det var en intensiv resa, vi hann med tre museum och ett monument och massor, massor med annat på fyra dagar. Det var så mycket jag ville visa Syster Y, och det mesta hanns banne mig med. Vädret var värmande höst med krispig sol, och promenaderna var många och långa. Jag är så glad att vi åkte dit, och vi har bestämt att vi varje år så här dags ska resa iväg och fira oss. Fint värre, eller hur? Det var lite märkligt att sova på hotell i en skönskön säng istället för att campera i good old Compact.


Ingen vanlig dag.

Jag sitter här och fyller år. Firar med säsong 2 av Castle och filmjölk. Tänkte resa mig upp från sjuklägret, pröva benen och bege mig till apoteket. Ta ner den rosa resväskan från vinden och packa Berlin-grejer. I morgon flyger jag och syster y äntligen iväg. Då har jag bestämt att jag ska vara frisk som en nötkärna.

Sov dåligt i natt. Drömde om en flicka jag känner lite grand som begravs idag. Hon blev bara 25 år, och det gör mig så ont. Jag upptäckte att hon skrivit en hälsning till mig på facebook som jag tidigare inte sett. Den handlade om att vi måste ses fler gånger. Det blev inte så, och det är så sorgligt.
Mot kvällen tänkte jag, om benen bär mig, dricka lite drinkar. Kanske ses vi?
K R A M

Från sjuklägret.

Återigen skriver jag från slafen. Men denna gång för att jag är sjuk. Fy fan för att ha feber och ögoninflammation. Igår kunde jag inte ha ögonen öppna eller stängda heller för den delen. Vidrigt. Och inte gick det att sova. Men nu har jag kryat på mig en aning, mycket pga sötnosen Aronparon som var här med medikament och glass igår kväll. Så nu ligger jag här och dricker dyr-juice tillsammans med min senaste flamma Rick Castle. Han är lite suddig i konturerna ännu, men rapp i käften och riktigt underhållande.


Vemodigt och vackert.

Lite vemodig och väldigt vacker lördagsmusik till er kära vänner. Hittade låten när jag såg min favvo-serie "Harpers Island". Den förekommer i en av seriens absolut starkaste scener. Skriver till er ifrån bingen. Efter en hysteriskt hektisk vecka unnar jag mig att bara hänga med Dexter samt ett gäng dessert-kockar. Mot kvällen kommer min fina vän Mäklaren hit. Vi ska återuppleva sommaren genom att titta på semesterbilder. Jag ska få hänga med till både Thailand och New York! Och om en vecka sitter jag och syster Y med en varsin Warstein i Berlin. Det ni babes!

Svara på frågorna med ord som börjar på första bokstaven i ditt namn......

Ni vet att jag gillar listor. Denna var dock lite klurig.


Jag heter: Annaliv

Jag vill: Andas

Jag har:  Alldeles för lite män i mitt liv

Jag är rädd för: Allvarliga olyckor

Jag är inte: Avundsjuk

Jag sjunger: Annie Lennox

Ett djur som jag påminner om är: Antilop

Jag älskar:  Ananasläsk


Berlin babes!

Syster Y fyller jämt, och vi ska resa till Berlin. Jag har hunnit vara i Berlin många gånger nu, men aldrig har jag bott på hotell. Det ska faktiskt bli fint att slippa slafa på en luftmadrass. Här tänkte vi bo;
Holiday Inn Berlin
Jag ser fram emot det massor, och det är mindre än två veckor kvar till vi drar. Bruno banani, håll i hatten!