Cover up.

Idag fick jag ducka i kollektivtrafiken. Mitt gamla ragg Misantropen a.k.a killen med dubbla kalsonger kom släntrande i tunnelbanan. Han verkar dessutom ha skaffat sig ett barn sen sist jag såg honom. Han såg grymt osexig ut. Verkade ha klippt sig själv på fyllan typ. Jag gömde mig bakom en pocket om en psykopat passande nog. Apropå gamla flammor så har jag blivit vän med Hedis på fejjan. Ni kanske minns att jag skrev en del om honom i mina gamla dagböcker från 80talet. Han tyckte det var roligt att jag läste om oss på Lollos releasefest för PHIMA när det begav sig.

På kvällskvisten tog min goda vän Mäklaren med mig på en långpromenad till söder och tillbaka. Vi stod på tå och kikade in i hennes gamla lya på Lundagatan samt frossade i nostalgiska minnen där såklart ännu fler snubbar var inblandade.

Nu har jag bara sju dagar kvar att arbeta på kneget. Blandade känslor, men det är gnällig stämning så det känns rätt skönt. Fast jag kommer såklart att sakna kidsen en hel del.

I morgon fortsätter jag att fylla i min nya stora tatuering. Sara, det är en s.k cover-up. Jag täcker över min gamla fula på höger arm. I morgon ska pionerna äntligen bli rosa och skära och kanske cerisa.

Kommentarer
Postat av: Sara

Himla bra cover up! Den är FANTASTISK!

2010-03-23 @ 00:20:09
Postat av: Sara igen

Här är också ett hett tips:



http://ungatur.se/productions/kahlo/kahlo.html

Postat av: Lotus

Oh, vad kul det ska bli med att se tatueringen!!



OCH jag vill gå och se Kahlo. Någon som vill sälla?

2010-03-24 @ 13:46:38
URL: http://kreckla.blogg.se/
Postat av: loi

spännande med de gamla flammorna ... men ibland är det bästa att gömma sig!

2010-03-26 @ 22:03:42
URL: http://livinglollo.blogg.se/
Postat av: annalivet

Ja, jag sällar gärna med på Kahlo!

2010-03-29 @ 23:29:50
URL: http://annalivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback