24:hours a day

image128

jag tycker såklart att alla balla ska springa benen av sig till berns källare i morgon kväll. dels därför att snyggingarna i 24:hours helt enkelt är bäst, och dessutom för att det kommer att bli jävligt dragigt. eller som de själva skriver på sin blogg;


"På Torsdag tar 24:hours hit DIRTY SOUND SYSTEM feat. Pilooski, som är Paris hetaste gäng, för ett gig och det blir såklart fantastiskt. Kvällen presenteras dessutom ihop med Galleri Jonas Kleerup, som har premiär för sin nya utställning samma kväll. DIRTY SOUND SYSTEM består av Guillame, Clovis, och ibland Benjamin, och tillsammans är dom Paris just nu hippaste kollektiv. DIRTY gör vanligtvis fester ihop med folk som Joakim, Simian Mobile Disco och Headman (för att nämna några) och deras DIRTY edits, som klipps ihop av ingen annan än Sverigevännen Pilooski, har älskats sönder av allt ifrån Erol Alkan till Saint Etienne. Efter stora framgångar (etta på Englandslistan med Pilooskis edit på Frankie Valli bla.) tyckte vi att det var hög tid att ta hit hela kollektivet för en helkväll på vår Torsdagsklubb ?T?, på Berns källare. Förvänta er en resa med det bästa inom kraut, electro, techno, solskenspop, disco, skruvade edits och annat galet, i bagaget. Aftonen till ära har dom även med sig allas vår Pilooski.

24:hours presents DIRTY SOUND SYSTEM (PARIS) feat. Pilooski @ Club T (Berns källare 2.35:1) . 2008 - 03 - 27. 23.00 - 04.00. 23 YRS. 100 SEK."




för mer info och för mer musik, kolla alltid;

http://www.2-4-hours.blogspot.com

http://www.myspace.com/24hoursrec

Kommentarer
Postat av: SvintoSara

Då är det alltså utgång som gäller ikväll eller? Själv är man dööödligt förkyld :o)

Ha det så sköj!

KRAM!

2008-03-27 @ 10:47:54
Postat av: annalivet

jo du svinto, nog gick jag ut. väldigt mkt ut. och igår med. fast idag var det iallafall sovmorgon... men det är kul medan det varar.

2008-03-29 @ 15:39:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback