dygnet runt

i dagens nummer av sydsvenskan blir tooli intervjuad kring 24:hours nystartade skivbolag - 24:Hours Recordings. håller tummarna för att det kommer att gå galant för grabbarna. det gör det säkert, för de kan sin sak.

solen har strålat för fulla muggar. inte dumt alls. livsandarna återvänder och man längtar till uteserveringarna. men samtidigt känns allt dammigt, skitigt och slitet. ljuset är obamhärtigt.

idag kom så äääntligen lönen. jag har sällan varit med om en längre månad. skolkade från kören och sprang till hemköp och handlade fisk och grönt. lycka. men det gäller att hålla i slantarna också. vill gärna ha lite att sprätta med i prenzlaur berg. sju dagar att arbeta plus ett härligt möte.

aron p. har tjatat om ett danskt band. nu har jag blivit lite smittad, så håll till godo...

mew - special



Kommentarer
Postat av: lotus

jo man vill ha pengar att ge prenzlauer en chans med. försökte hitta ett par vårskor idag, ett par tofflor kanske att ha i lokalen och på gatorna där intill. tipsa gärna om du vet.

Postat av: annalivet

jo jag kan väl tipsa lite. tipset är att du nog har ett par hemma? och om de känns osköna i ateljén kan vi väl hitta nya där?

love

2007-03-27 @ 23:11:58
URL: http://annalivet.blogg.se
Postat av: Teoanne

Hello. Enjoyed your web site :-) ! ! !

2010-04-19 @ 14:56:14
URL: http://teoanne.3steps.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback