påskdagen
idag är det påskdagen. jag har en lat dag i sängen. kollar på "pushing daisies" och äter lite choklad. tänker på vännen lotus som blivit mamma. önskar henne all lycka och framgång med den nya rollen och den nya bebin.
igår var det familjemiddag i förorten. lillis tryckte i sig tryffel på löpande band. det är inte nyttigt för jyckar att äta choklad. jag lärde familjen att äta ägg på karsdorfs-sätt. alla vågade utom farsan och tooli. en del tyckte till och med att det var gott. så här gör man;
dela ett hårdkokt ägg på längden. pilla ut gulan. i hålet häller du olja, äppelcidervinäger, en klick senap samt salt och peppar. pilla tillbaka gulan, men lägg den rundade sidan uppåt. sluka det hela i ett svep så att smakerna gifter sig i munnen.
enkelt och förvånansvärt gott.
lite schysst musik är aldrig fel. ikväll blir det drinkar med tanischa.
igår var det familjemiddag i förorten. lillis tryckte i sig tryffel på löpande band. det är inte nyttigt för jyckar att äta choklad. jag lärde familjen att äta ägg på karsdorfs-sätt. alla vågade utom farsan och tooli. en del tyckte till och med att det var gott. så här gör man;
dela ett hårdkokt ägg på längden. pilla ut gulan. i hålet häller du olja, äppelcidervinäger, en klick senap samt salt och peppar. pilla tillbaka gulan, men lägg den rundade sidan uppåt. sluka det hela i ett svep så att smakerna gifter sig i munnen.
enkelt och förvånansvärt gott.
lite schysst musik är aldrig fel. ikväll blir det drinkar med tanischa.
Kommentarer
Postat av: farsan
Asså våga inte... Bara tanken på att sätta i sej senap får det ju att vända sej om redan i farstun. Vågar inte? Vill inte, tänker aldrig göra
Trackback